torsdag 5 maj 2011

Ågren

Det är mycket här i livet som ger mig ångest. Jag får ångest av att äta för mycket och för onyttigt (ändå gör jag det gärna alldeles för ofta), jag får ångest av att jobba kväll (trots att det är kul när jag väl kommer dit), jag får ångest av att vara hemifrån så mycket, jag får ångest av att hoppa över träningen och jag får ångest över att tiden inte räcker till. Jag tror bestämt att jag är inne i en liten svacka..lite negativt inställd till det mesta. Dock ska jag inte sticka under stol med att jag innerst inne är väldigt lycklig. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur lyckligt lottad jag är över att ha världens finaste familj, hus, bil, mat på bordet och ett roligt jobb. Så, upp med hakan Elin och sluta genast upp med att vara så usla gnällig!

4 kommentarer:

Emma - mamma till två vildar sa...

Åh, jag vaknade upp i morse och kände för första gången på länge att det kanske finns en mening med att gå upp ur sängen överhuvudtaget, och då passar du på att "gå ner dig" istället? :O ;)
hoppas ångesten dämpas lite snart, det är verkligen hemskt att känna sådär..!

Sara sa...

Det går över. Det är bara livet som arbetande mamma som är vansinnigt svårt att vänja sig vid. Det blir ju ännu värre perioden när Lurre ska börja förskolan, men tyvärr är ju detta livet för oss som inte har män som tjänar multum.

Fast du vet ju mitt tips när det gäller att få vara hemma länge och mycket. Fast ni påstår ju att ni inte är sugna på en till.

Elin sa...

Ah, sugen på barn är man väl alltid..men jag kan gott vänta ett par åt till så Lurre får lite extra egentid med mamma o pappa..=)

Sara sa...

Vafalls. Var detta en pik?