torsdag 19 maj 2011

Äventyr

På lördag ska jag med jobbet till Sörsjön och köra äventyrsbana. De på jobbet är höjdrädda hela bunten. Jag kommer att skratta rått åt dem på lördag. Själv har jag inga problem med höjder och ser mycket fram emot att få svinga mig i lianerna. Lite ledsen över att vara ifrån Lucas på en ledig dag..men jag har två till efter det.

Imorgon ska vi  ha godisdag här hemma. Vi försöker att äta godis var 14:e dag och det är svårare att bryta gamla vanor än vad man kan tro. Hursomhlest är det här den första gången vi faktiskt hållt oss (så när som på lite fika) så det ska bli supergott med sötsaker.

3 kommentarer:

Mormor sa...

Gläd dig så länge du kan när det gäller avsaknad av höjdrädslor. Tyvärr brukar de komma med tiden. Tom din far tycker att stegen är lite läskig nu för tiden. Det är dock ingen ny känsla för min del. Jag har inte gillat höjder sedan tonåren.

Elin sa...

Det är mycket som kommer med åldern...=)

Emma - mamma till två vildar sa...

Woho! för äventyrsbana men mindre kul med godisförbud, haha. Det där med kakor är min grej alltså och jag har väldigt svårt att låta bli! :P

Sv: jaa, visst är det kul med barnskor? Det gäller väl o passa på så länge man får bestämma vad de ska ha för något, hehe. :P