söndag 15 maj 2011

Badanka


Min lilla tokunge som redan invigt sjön och det flitigt. Vi kommer att ha fullt upp under semestern om det blir några baddagar då. Lucas räds inte vattnet och hoppar mer än gärna från bryggan i tid och otid. Jag undrar hur det kommer arta sig när vattnet faktiskt kommer upp i skön temperatur. Det återstår att se. Vi väntar med spänning.

Idag är det söndag och jag har sedan sist avverkat en lång och en kort dag på jobbet. Nu väntar en ledig måndag som eventuellt bjuder på vårruset. Vi ska springa med jobbet. Om jag har någon lust imorgon får vi se. Idag är jag trött och vill helst bara vara hemma med familjen. Men man ska inte banga och lämna de andra i sticket så vi får se vad jag bestämmer mig för.

Veckan som kommer är fullspäckad. Först är det fyra långa dagar på jobbet. 5.30 till typ 15.00. Sedan kommer lördagen då allt har kört ihop sig totalt. Det är "Barnens Dag" i Sörping med clowner, godisregn, ansiktsmålning och massa annat kul från 11-16. Man kan till exempel besöka Sofies Gård och klappa getter, får och alla möjliga djur. Lucas blir som tokig så fort vi åker förbi hästarna och kossorna här på vår väg så han skulle nog gilla det skarpt. Dessvärre har vi lite personalaktiviter med jobbet samma dag. Vi ska köra äventyrsbana och hänga i lianer, eventuellt spela minigolf och ha picnick. Samtidigt som allt detta så har min kusin kalas med grillning och partytält så jag vet inte riktigt hur vi ska få ihop allt. Nichlas och Lucas får eventuellt åka på "Barnens Dag" utan mig och jag får ta tillfället i akt att roa mig lite med arbetskamraterna. Hm, ja..allt kul på en gång...såklart!

Imorgon ska vi fortsätta målningen i lekrummet. Det blir så snyggt!

1 kommentar:

Mormor sa...

Klart att Lurre ska klappa getterna!