söndag 29 maj 2011

Kalas nr 2 och Mors Dag

Nu måste jag väl förklara födelsedagen avslutad för i år. Jag har verkligen blivit bortskämd och har lite svårt att förstå hur mycket presenter jag fått. Denna dag, som faktiskt firades i dubbel bemärkelse, blev lika lyckad som gårdagen. Tack till alla inblandade!
Tänkte summera lite av det som jag fått för den som är intresserad. Bara för att skryta lite liksom. Men listan skulle bli milslång så jag hoppar nog det. Bjuder på en bild på lite av gåvorna jag fått. Hoppas ni blir avundssjuka hela bunten..det skulle jag blivit om jag var ni.Lägg märke till skattkistan längst fram. Ett roligt påhitt av min yngsta storasyster.

Jag har fått rätt bra kläm på min nya mobiltelefon. Det här med touch screen är en hel ny värld för mig men jag tycker nog att det går ganska bra. Snygg är den också och den tar jättefina bilder. Jag har dock inte pratat i den än. Men det lär jag göra på tisdag om inte annat.

Studsmattan därute är monterad och klar. Jag har hoppat på den litegrann men inte så mycket som jag velat. Imorgon ska det bli fint väder så då ska jag nog göra några akrobatiska konster därute. Vi ska även fixa "skyddsnät" imorgon så Lucas också kan vara med och hoppa.

Den nya cykeln står på framsidan och glänser. Nu kan jag ta mig en cykeltur på kvällskvisten m jag skulle vilja. Ser även fram emot en liten picknick-tur med resten av familjen.

På tisdag ska det bli 25 grader varmt. Kanske ett ypperligt tillfälle att blåsa upp den nya poolen och ta sig ett dopp. Jag vet en liten krabat som skulle uppskatta det väldigt i alla fall.

Kaffet från min nya Dolce Gusto är supersmarrigt. Cappuchino eller Macchiato är fina grejer det. Mer kaffe åt folket!

Nu väntar snart en shoppingtur för mamma Elin också. Har fått massor med presentkort och det behövs för att dryga ut min garderob lite. Den gapar i stort sätt tom. Dock har jag ju fått lite kläder av Nichlas nu..men man kan aldrig få för mycket av det goda.

Lite vemodigt att kalasandet är slut. Men nu ser jag fram emot en lugn ledig måndag i solskenet. Hoppas ni andra också haft en bra helg...

4 kommentarer:

Jenny Boman sa...

Vi vill ju också fira dig:(

Sara sa...

Bajskorv. Jag har fortfarande ont i magen. Vaniljbullarna var för goda.

Mormor sa...

Tack för en trevlig bjudning med alldeles för mycket av det goda. Jag törs inte väga mig nu!

Sofia sa...

Ja, tack själv för allt gott att äta. Jag fick ju även med så mycket paj hem så det blev matlåda i flera dagar. I like! ;)