lördag 28 maj 2011

Kalas nr 1

Idag var det dags för kalas nummer ett i ordningen. Släkten, på Nichlas sida, anlände runt tre. Då stod jag fortfarande och slavade vid grillen. ( Ny klänning har jag också..fick den av Nichlas igår)

Grillad fläskfilé, ananas, potatissallad och grekisk sallad bjöds det på. Första gången vi bjuder ALLA på mat sådär, vi brukar nöja oss med fika, men jag tror att de´t var uppskattat. Faten var tomma så när på en liten köttbit och två ananasskivor. Då måste det väl ändå smakat? Vi blev tolv stycken allt som allt och för att få plats bar vi in trädgårdsmöblerna härinne. Med lite färgglad pappersduk och hyfsad dukning så blev det faktiskt helt okej.

Efter maten hade jag gett mig på att göra cheesecake. Min kära systers paraddessert. Underbart smarrigt och hon gav mig tipset att färga tårtan med karamellfärg vilket jag gjorde. Visst blev det snyggt?


Nichlas lillasyster Paulina var med vilket inte händer så ofta och det var mycket kul. Lucas är garanterat KÄR i henne och han ville leka med henne hela tiden. Han spelade ut hela sitt register med snurrningar, hopp och diverse konster. Jag och Nichlas kunde lätt luta oss tillbaka och njuta av resten av sällskapet..det kallar jag födelsedagslyx! Lucas två kusiner var också med. Den ena sov mest hela tiden..Jag tänker hålla lite på vad jag fått i present..men jag kan säga så mycket att det är MASSOR MASSOR. Så glöm inte att kika in här om ni är nyfikna..

Hej så länge!

3 kommentarer:

Emma sa...

Låter som ett väldigt trevligt kalas och härliga födelsedagsdagar. :P Jag vill också fylla år såhär års, det är roligare än i gråtråkiga oktober.. ;)

Emma sa...

Skitfin klänning förresten! :) Lite avis där, den ser ut att vara helt i min smak :P

Sara sa...

Vad snygg och smal du är. Jag är inte avis på smalheten, men lite på snyggheten. Fast du är ju inte 30-plussare som en annan.