tisdag 10 maj 2011

Mycket gjort

Sommarvärmen glädjer mig och jag är piggare än vad jag annars skulle vara efter 10 timmar på jobbet. Problemet med ömma fötter kvarstår dock och jag måste nog börja fundera på att köpa mig nya skor. Det är väl inte meningen att det ska kännas som hälarna håller på att trilla av?

Terassmarkisen är på plats. Det är ungefär fem grader kallare i huset tack vare den. Snygg är den också och skuggan som blir över altanmöblerna är perfekt att sitta i och fika.

Lekrummet är nästan färdigtejpat och Blocket-annonsen utlagd. Det är dock ingen som ringt än men vi avvaktar nån vecka eller två. Sen får vi se var vi gör av möblerna om ingen vill ha dem.


Lucas badade i en liten balja ute i trädgården igår. Det uppskattades vill jag lova. Han gillar verkligen vatten den lille. Hoppas det varma vädret snart kommer att hålla i isg en längre tid så att sjön kan komma upp i lite temperatur. Då ska jag och Lucas bada dagligen. Pappan lär titta på för han är världens största kruka!

2 kommentarer:

Mormor sa...

Lucas är modig han! Jag tror dock inte att pappan är största krukan. För min del tippar jag att morfarn innehar den titeln.

Elin sa...

Jag tror de ligger lika ungefär=)