tisdag 21 juni 2011

Tisdag

Där har ni den fina lilla bebisen som Tessan och Danne så duktigt avlat i veckan. Här har vi dock tryckt på honom en keps som Lucas köpt i present...hihi! Idag har de i alla fall fått komma hem från BB. Jag minns precis hur det kändes att vara nybliven mamma. Underbart! Fast det är minst lika underbart nuförtiden med. Lucas lär sig så mycket nytt nu så man hinner knappt med. Han har blivit jätteduktig på att äta själv och sticka mat med gaffel. Han har också börjat forma fler ord och säger nu: macka, kisse, kissa, boll, mamma och pappa..så att man förstår det ordentligt.

Tisdag idag och den här dagen har gått fort. Jobbat heldag har jag och när jag väl kom hem bestämde vi oss för att åka till klanen Berggren i Luddingsbo. Bebismyset som hade utlovats blev uppskjutet en vecka. Vi fick istället en massa "större-barn-mys" och det var minst lika trevligt. Jag fick ett jättefint armband som Macke snabbt knåpade ihop..han gillar att pyssla den grabben.

Nu ikväll har vi ätit köttbullar. Känns skönt att vi äntligen hittat nåt som funkar för Lucas. Numera äter vi MAT på kvällen det sista vi gör innan läggning. Lucas äter alltid med god aptit vid den här tiden. Fyra köttbullar och två lass makaroner med majs och ketchup slank ner idag. På det lite puré till dessert. Härligt!

"Sommaravslutning" på jobbet imorgon..då vankas det jordgubbstårta.

2 kommentarer:

Mormor sa...

Vilken liten knubbis! Jag tror inte han brås på sin mamma i den delen.

Kul att Lucas har fått tillbaka aptiten. Då kanske det är läge att introducera lite nyheter på matfronten, så kanske han får nya favoriter vad det lider.

Tessan sa...

Men sådär ser han ju inte ut längre, gud vad fort dom ändrar sig!!
Knubbigheten har han definitivt fått efter sin far =)Fast jag var rätt rund och god när jag var liten oxå!