lördag 11 juni 2011

Barnvagnar

Idag när jag åkte ifrån jobbet stannade jag till en snabbis på stan för att gå till systemet. Under den korta stunden som jag var där såg jag ungefär 100 barnvagnar. Undrar om folk försöker pricka in att få barn till sommaren eller om det helt enkelt är så att alla mammor och pappor och bebisar gömmer sig inomhus under vinterhalvåret. Tessan har idag tre dagar kvar till BF. Vi längtar massor efter att få se det lilla livet och tiden som gått så fort tills nu tycks ha börjat gå långsammare. Tänk att Tessan snart är mamma. Ofattbart. Det var ju inte alls längesen vi gick i högstadiet och åkte moppe och drack martini inne i Sörping. Tur att man blivit äldre..och klokare. Hursomhelst Tessan: Du kommer bli en fantastisk mamma och det ska bli så roligt att vi båda två har barn!

Och nu lite uppdatering på sjukdomsfronten. Idag har Lucas nästan varit sig själv. Han är fortfarande lite orkeslös och vill bli buren mycket. Han vill inte hellre leka själv utan är som ett plåster på både sin mamma och pappa. Lite feber nu på kvällen men det beor nog mest på att det är väldigt varmt härinne. Nu på kvällen åt han även den första portionen lagad mat på en vecka. Köttgryta med ris bjöds det på och till efterrätt blev det vattenmelon. Imorgon hoppas jag att han är återställd för då ska vi på 70 årskalas minsann.
Lucas hjälper mamma med städningen i badrummet!

1 kommentar:

Tessan sa...

Tack för dom fina orden..=) Du är en väldans bra mamma du oxå!! Nu väntar vi ju bara på att den lilla rackarn ska komma ut....