söndag 26 juni 2011

Semester

Ja, nu har jag alltså avverkat mina första två månader på jobbet efter 16 månaders mammaledighet. Det var riktigt tufft i början och först nu de sista veckorna har jag kommit in i det och faktiskt haft en gnutta energi kvar på eftermiddagarna. Så därför tänkte jag belöna mig själv med fem veckors ledigt från och med NU. Semester är det alltså och jag har längtat efter att få spendera dessa veckor med Lucas och tillsammans med en ledig pappa. Nu blev det ju dock så tokigt att Nicke måste jobba HELA nästa vecka. Han jobbar natt 22-06 och sover nog fram till 14. Det innebär ju att vi har några timmar på dagen tillsammans. Och jag tröstar mig med att det är fyra hela veckor ledigt efter kommande vecka. Då ska vi hitta på massor kul. Det är inget spikat men vi har pratat lite löst om att bland annat:

* åka till Kolmården (minst en gång)
* åka till någon stad någonstans och bo en natt på hotell
* åka till Ullared (kan dock bli EFTER semestern)

Sedan finns det ju några saker som inte alls är lika roliga men som ska göras under ledigheten ändå:

* skrapa och måla om dörren till boden
* försöka rensa bort det mesta av det vildvuxna ogräset på uppfarten
* tvätta bilarna invändigt
* fixa färdigt i lekrummet

Ja, hursomhaver så kommer det här bli en toppensemester..det känner jag på mig. Det ska ju till och med bli fint väder nu i veckan.


Det är lite svårt att se min nya frisyr på den här bilden men maken som skulle ta bilderna ligger och sover nu så jag fick göra mitt bästa på egen hand. I bak är det kort och rufsigt och jag tror jag gillar det...skönt att slippa det där långa håret på jobbet iaf..även fast jag ser ut som en liten pojke i arbetskläderna nu=)

1 kommentar:

Emma sa...

Det ser skitbra ut ju! :)