måndag 20 juni 2011

Baby boom!

Den här veckan kommer det bli massor med bebismys för oss i Klarsjön. idag var vi på BB och hälsade Theo välkommen till världen. Han sov hela tiden och såg så fridfull ut. Danne och Tessan verkade glada om än lite trötta o slitna. Tessan hade lite ont men jag tror att hon snart mår bättre. Det hör till att känna sig lite rutten efter att man fött barn..så är det bara. De längtar säkert efter att få komma hem med det lilla knytet. Hoppas de får åka hem imorgon och starta sitt nya liv. Lucas pussade bebisen ungefär 100 gånger på huvudet. Tror Lucas gillade honom och det bådar ju gott för framtida lek..hehe!

Här skulle det kommit en bild på den lilla grabben men det vill sig inte riktigt idag...sällan!

Imorgon ska vi förmodligen till Nickes arbetskamrater och fika. Där finns det en ny liten bebis som heter Freja. Hon är bara ett par dagar gammal så det ska bli spännande. Mycket bebis för oss som sagt. Sen har vi ju ytterligare två som vi fortfarande väntar på...

En vecka kvar och sen har jag semester. Fick dock just den inte så glada nyheten att Nichlas jobbar natt min första vecka. Nåja, det funkar väl bra..han sover typ bara till två så du har vi ju halva dagen kvar. Sen väntar ju fyra veckor helledigt för oss och då ska vi hitta på massa kul! Vad ska ni göra på er semester?

1 kommentar:

Mormor (o morfar) sa...

Vi väntar med spänning på bilden av Tessans bebis.