torsdag 16 juni 2011

Jordgubbar

Idag blev det premiär för jordgubbar och glass. Självklart glömde jag min vispgrädde i affären så jag fick nöja mig med glass som de andra. Lucas nallade tre gubbar redan i bilen och var inte så sugen när det var dags att sätta sig och fika så han åt två salta kex istället.

Igår var det en heldag. Ledig var jag men hade späckat schema ändå. Doktorn klockan ett. Jag var nervös för min undersökning men så här i efterhand känner jag att det var en baggis. Nu är det gjort iaf och med lite medikamenter (600:- kostade salvan) så "lovade" farbror doktorn och jag skulle vara återställd till efetr sommaren. Telefonuppföljning i slutet av augusti.

Efter Vrinnevi skyndade vi iväg till Lucas fasters skolavslutning. Nian slutar hon och nu väntar gymnasiet. det var ju ett par år sedan jag var på skolavslutning i kyrkan och så så det var trevligt.

Paulina
Klockan fyra var det besiktning som gällde av min fina bil. Den börjar bli lite till åren och sommardäcken är rätt slitna. Vi fick även byta båda lamporna till halvljuset då de mystiskt går sönder rätt som det är. Blanka papper blev det i alla fall till slut och det får man ju vara nöjd med!

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var så kul att ni kom till avslutningen.Jag kunde hålla det hemligt ända sen i söndags(duktigt av mig).Paulina blev så lycklig och överraskad av att se er där. Massor kramar till er. / Rosa