torsdag 19 januari 2012

Det finns folk till allt

På jobbet har vi haft en jättestor konferens den här veckan. De flesta var väldigt trevliga och i det stora mycket nöjda med konferensen, maten och hotellets service. Man slutar dock aldrig att förvånas. Igår serverade vi dillkött till lunch. Kanske inte det smartaste valet från köksmästaren då detta ofta är en rätt man antingen ÄLSKAR eller HATAR. Den var en tant i gruppen som uppenbart HATADE dillkött. Först försökte hon lura oss genom att påstå att hon var vegetarian. Men den gubben gick inte då vi kände igen henne från förgående dag då hon åt kött med god aptit. Då blev hon vild och började gasta. "Ska inte ni vara ett 4-stjärtigt hotell? Det här är det jävligaste jag någonsin varit med om. Är ni helt dumma i huvudet?" Varpå och kastar på sig sin ytterjacka, sliter åt sig handväskan och tillägger: "Då får jag väl lägga ut pengar ur egen jävla ficka och äta på stan" Sen stormar hon ut...

Det finns verkligen lustigt folk därute i världen. Det var nio "extra" vegetarianer på lunchen helt plötsligt vilket gjorde att fyra av de RIKTIGA vegetarianerna som anmält sig fick vänta tjugo minuter på sin mat. Schyssta kamrater..visst?!

2 kommentarer:

Morfar sa...

Ja,man upphör aldrig att förvånas av hur människor kan uttrycka sin frustration eller vad det är .I restaurangbranschen för man se det mesta,har varit många skratt också.

Sofia sa...

Ja, vad ska man säga?!? Helt otroligt hur folk kan bete sig.