torsdag 14 april 2011

Vårdag

Ännu en dag är till enda här i Klarsjökärret. Det har varit en bra sådan. Det är just sådana här dagar som jag verkligen kommer sakna när jag börjar jobba igen. Jag och Lucas stod i valet och kvalet emellan att vara hemma och mysa eller åka till öppna förskolan på förmiddagen. Det blev till sist det förstnämnda. Lucas var på gott humör och lyckades nog slå rekord i framtagna leksaker. Sedan sov vi middag båda två en stund i väntan på att pappan skulle vakna. Fiskpinnar och potatismos stod sedan på menyn. (Hörde ni om att det var "fel" på ICAs fiskpinnar? De innehöll tydligen ägg fast de inte skulle..otäckt för de som har äggallergiker i familjen. Tur man inte handlar på ICA) Lucas åt en STOR portion till min glädje och på det lite vattenmelon. Nu på eftermiddagen tog vi en lång promenad till närmaste bonde för att hälsa på hästarna. Lucas vinkar alltid till alla pollar vi åker förbi med bilen så han blev överlycklig över att äntligen få se en på nära håll. Han skrattade så han kiknade när jag matade den ena hästen med lite gräs. Likaså när den andra hästen frustade med mulen. Hellyckat helt enkelt. Jag såg en sädesärla idag!

Vi har även hunnit med att hälsa på kusin Tyra nu på kvällkvisten. Där var också Nichlas lillasyster Paulina så det passade bra att åka dit just idag. Tyra Anna Amanda är nu det slutgiltiga namnet på den nya bebisen. Hon sov hela tiden vi var där förutom en liten stund då hon var ledsen. Lucas blev orolig och grät lite han med mest för sakens skull.


Imorgon är det däckbytardag och Lucas morfar kommer hit för att hjälpa till. Han är snäll den där morfar. Sedan är det såklart dags för storhandling. Utan pengar denna gång dock. Får nalla lite av ett annat konto. Barnbidraget kommer ju inte förrän på onsdag.

2 kommentarer:

Sofia sa...

Vilken härlig dag det ser ut som ni haft.

Vad är det med din man förresten, tycker inte det ser ut som att han fattat att han är lantis? Jeans och snygg jacka? Tycker nog att din klädsel var mer passande. Mysbrallor for life! Ha ha!

Elin sa...

Till hans försvar så var det iaf trasiga hemmajeans men jag fattar vad du menar. Han gillar att vara snygg helt enkelt..märkligt tycker jag. Mysbrallor är det bäst som finns=)