fredag 22 april 2011

Det fortsätter

Det fina vädret fortsätter. I like it! Idag är det långfredagen. Den har inte varit speciellt lång för oss som haft fullt upp hela dagen. Vi har varit hos Lucas farmor och "firat" lite påsk. Ätit smarrig middag bestående av lax med fetaost, kokt potatis och kall sås. Lucas åt en hyfsat stor portion och satte sedan i sig en hel hög med russin. Tar emot lite att ge honom russin dock. Främst för tändernas skull..det är mycket socker i de där små "bären". Men han äter så dåligt och spottar ut både banan och smoothie så nu blir jag glad bara han stoppar något i munnen. Han testade för övrigt en näve sand i sandlådan förut. Ingen höjdare dock utan han blev mest äcklad och trumpen.


Imorgon är det påskmiddag/födelsedagsmiddag i Gårdeby. Det ser vi mycket fram emot.

Är det någon som har en bra lösning på förvaring av leksaker ute? Nichlas tycker vi ska köpa en sådan här "dynlåda" som finns typ på Jysk men jag skulle vi ha något snyggare. Gärna med lock och i en storlek som gör att Lucas kan plocka saker ur den själv.
Nisse var och hälsade på oss idag. Lucas älskar alla djur och blev självklart överlycklig. Jag tror dock inte att känslorna var besvarade då Nisse sprang hem rätt så snart.

3 kommentarer:

Sara sa...

Jag tycker att en dynlåda är en bra idé. Det finns ju många fina nuförtiden. Annars är ju sådana där "plastkorgar" som vi har i Linas rum en personlig favorit. Men då saknas locket.

Jonte sa...

Bygg en låda! Då blir den precis som ni vill. Makitan behöver snurra några varv..

Elin sa...

Makitan har fått jobba på vår fina sandlåda idag. Det här med att bygga är inte vår grej. Vi gillar sådant som kommer i karting med bruksanvisning!