lördag 16 april 2011

Åh!

Nytränad som jag är sitter jag nu i soffan. Allt skulle vara frid och fröjd om det inte var för den usla allergin som idag är värre än någonsin. Den senaste kvarten har jag nyst trehundra gånger. Halsen kliar och snoret rinner. Nej, på onsdag (när pengarna kommer) så är det jag som beger mig till apoteket för att hitta något lindrande.

Här hemma är det inte bara jag som är snorig. Nej, lilla Lucas har dragit på sig en ordentlig förkylning. Vi har varit hos mormor och morfar idag på dagen och käkat lunch men nu på eftermiddagen så var Lucas som en liten trasa. Vår värdelösa termometer visade ingen feber men jag har svårt att lita på den. Han är i vilket fall glödhet. Det finns roliga saker än att vara sjuk eller ha ett sjukt barn. Inte lyckas jag med supparna heller och den flytande alvedonen tycker han smakar illa...what to do? Nåja, han fick lägga sig sex idag (istället för sju) och jag håller tummen för att det är bättre imorgon.

En stor nyhet för dagen är att vi nu köpt en "ny" bil åt Nichlas. Den låg utlagd på Blocket för 35.000:- men vi fick den för 22.000:- Lite rost här och var men vi har fina kontakter inom lackbranschen så det ska nog ordna till sig. En mörkblå V40 blev det i alla fall. En stort åbäke med automatväxel. Jag har faktiskt kört den idag och det var inte så pjåkigt. Lovar bild på pärlan i nästa inlägg..så håll utkik!

Jag längtar tills vi kan ut och cykla med Lucas på pakethållaren. Ja, i stol såklart. En sådan måste inhandlas och en snygg hjälm för att skydda lilla huvudet. Jag kanske också ska köpa mig en..men Nichlas beter sig som om han skulle vara 15 år och VÄGRAR att ta på sig en hjälm. Fånigt tycker jag..man ska vara rädd om skallen, Man har bara en.

3 kommentarer:

Sara sa...

Suppar är inte alls svåra om man bara är lite envis och inte släpper för tidigt. Vi kör ju bara med suppar även för Macke. Sist han var sjuk valde han själv ett "rumppiller"

Elin sa...

Jag vet inte vad jag gör för fel. Första gången jag testade gick det utan problem men nu vill det sig inte riktigt. Nåja, Lucas är bättre idag så vi klarade oss utan medikamenter även denna gång!

Emma sa...

usch, jag pallar inte att ge suppar så jag ska nog vara glad för att teo tar flytande alvedon utan att krångla, o att Eddie sällan är sjuk så han behöver överhuvudtaget!


Tänkte på Lucas, han är inte allergisk han också då? mot pollen eller vaddetnuärduintetål. :)