onsdag 9 mars 2011

Röjt järnet

Lucas har idag sovit en halvtimme allt som allt på hela dagen. Han försökte även att vakna klockan fem..men envis som jag är så lyckades jag få honom att somna om bredvid mig i sängen och sova till klockan sju. Jag är ändå jättetrött efter att ha varit uppe ett par gånger inatt. Det är lustigt hur olika han sover. Först några superbra nätter och sedan några dåliga och så håller det på.

Idag har vi i alla fall haft playdate med Tilda och Tindra igen. Det var ju ett tag sedan och sist lyckades ju våra små juveler åka på en hemsk magsjuka. Det var jätteroligt att ses och jag tycker de blivit så stora båda två. Tindra är något lugnare medan Lucas tågar fram som en ångvält. Han slet stackars Tindra i håret tre gånger..undrar hur det kommer gå på dagis sen. Får se till att han lär sig lite hyfs tills dess. Tessan och Jenny var också med hem till Tilda idag och det var skoj. Ju fler desto roligare är mitt motto.


Tessan och Lucas .
 Nu på kvällskvisten har vi varit hos Lucas mormor och morfar för första gången på två veckor. De håller på att "renoverar" lite hemma så man har inte kunnat vistas där med en 1-åring. Nu var tapeter och lister på plats igen och det blev toppenfint. Den lila fondväggen i vardagsrummet var riktigt läcker och det är ninte utan att jag blir lite sugen på att göra om här hemma lite. Dock måste huset "pallas upp" först. Ja, ni förstår att en del av huset sjunker lite var dag här hemma..nu är det så pass att vissa väggar börjat spricka här och var. Så fort kärlen i marken släpper och det blir lite bättre väder ska detta förhindras. Det är inte alltid en dans på rosor att ha eget hus. Men jag skulle aldrig någonsin flytta till lägenhet igen...ALDRIG!

Imoprgon är det torsdag och Lucas äldsta farbror fyller år. Innan vi åker dit och fikar och lämnar paket ska vi hälsa på på Kullborgs förskola. På tisdag är det Högby och sedan har vi kollat in alla dagis som vi kan tänkas oss. I april ska ansökningen vara inne...

3 kommentarer:

Sofia sa...

Oj, Lucas var verkligen lik sin pappa på kortet ovan. Nu är han ju förvisso blond men det kanske han inte är så länge till.

Mormor sa...

Han är inte lika lång heller.

Elin sa...

Det blir Nichlas säkert jätteglad över att höra då de flesta oftast utbrister "Oj, vad han är lik dig Elin!" Hm, jag tycker att han är alldeles för söt för att vara lik mig=) Och visst håller nog håret på att bli lite mörkt..det blir supersnyggt när han blir äldre.