lördag 5 mars 2011

Meze


Ja, igår var vi alltså på det efterlängtade restaurangbesöket till Sofias ära. Maten var nog egentligen inget för mig men jag åt mer än tillräckligt och var härligt mätt när jag kom hem. Kul grej också att äta 15 rätter på en och samma gång. Trevligt sällskap är heller inte fel och att vi alla är samlade på en och samma plats är sällsynt. Nu saknades det ju några men ändå.

Idag lyser solen..vi har varit hos Lucas farmor och ätit semlor. Vägde upp det hela med en skogspromenad. Lucas trivs ute och nu längtar vi mer än någonsin till våren.

Jag har lovat mig själv att sluta upp att bry mig så mycket om mitt utseende. Sedan jag fick barn har jag blivit mycket bättre och är inte alls lika självkritisk. Idag har jag dock haft en dålig dag. Känner mig ful och tjock. Om jag ändå kunde hålla fingrarna borta från sötsakerna skulle jag känna mig mycket bättre till mods..men det verkar vara omöjligt. Speciellt när man bor med en godisgris. Men Nichlas lyckas gå ner många kilon trots sitt godisbehov till skillnad från mig. Nåja, nya tag..om mindre än två månader ska jag ju få springa benen av mig på jobbet. Får se om midjemåttet minskar då..hoppas kan man alltid!

Härligt med helg!

4 kommentarer:

Emma sa...

Jag har också grymt svårt att låta bli godsaker, särskilt bakverk och kakor, hihi. :P Jag äter det som faller mig in, och iom det står min vikt kvar på samma siffror medan jag ändå minskar i omfång tack vare träningen som gör allt "fastare"..

Jag blev mer fixerad när jag fick barn tror jag, för jag har sett så många andra som ser "opåverkade" ut av graviditet och förlossning och det grämer mig att jag inte är en av dem.. :/

Sara sa...

Du är ju smal och fin Elin. Och sötsakerna tycker jag inte att du ska låta bli. Du vill väl inte att livet ska bli eländigt?

Vi kan väl börja promenera lite på kvällarna snart. Jag är på, bara det inte går för fort.

Elin sa...

Promenad! Jag är helt klart på..säg till bara. Önskar så innerligt att jag hade ett Wii Fit då kunde jag äta godis med gott samvete...

Mormor sa...

Du kan ju önska dig ett Wi Fit när du fyller år. För övrigt är du bra som du är.