måndag 28 mars 2011

Förfaller?!

Inte nog med att huset lutar här hemma nu börjar saker och ting braka sönder här inne också. Imorse när jag och Lucas satt i godan ro och åt frukost så åkte vindsluckan ner av sig själv. Märkligt tyckte jag tills jag hittade småbitar av spärren på golvet. Blir till att hitta på någon annan lösning. Som tur är ska vi till stan imorgon.

I förmiddags roade vi oss med att ta en tripp till Öppna förskolan. Sedan när vi kom hem var det middagslur som gällde. Vi har för övrigt ätit kassler och stekt potatis med champinjonsås idag och Lucas har duktig ätit upp hela sin portion. Han har varit jättegnällig med maten i några veckor. Kanske pga de små "hörntänderna" som börjar sticka upp..eller så beror det på att han envist "kan själv" enligt sig själv. Han fick därför på egen hand pilla i sig sin kassler och sin potatis idag. Det gick suveränt! Det är en bestämd liten kille vi fått med ett rykande hett temperament.

Lucas hjälper mamma att städa..

1 kommentar:

Emma sa...

Känner igen det där med hus som förfaller.. vår enda fördel i det här läget är väl att vi inte äger rucklet själva och således slipper betala något för det, men ändå. kul är det inte.

Sv: haha, jaa, teo sitter hyfsat still så länge det finns mat i närheten! :D I vanliga fall har teo en sån där ikeabarnstol du vet? i plast, när vi sitter ute, men de är ju så höga så det blev inte bra till det där lilla bordet. ett litet experiment alltså, som han klarade ut galant! :)