måndag 7 mars 2011

Lite gnäll

Här kommer ytterligare ett inlägg som är lite gnäll-inspirerat. Ber om ursäkt i förväg...

När man tittar in i min garderob blir man nästan gråtfärdig. Inte för att den är tom..nej nej..snarare tvärtom. Där hänger massor med tröjor och linnen i olika färger. Dock är kläderna antingen för stora, för små eller trasiga o noppriga. Jag tror att jag har tre tröjor som egentligen är något att ha och de använder jag flitigt vill jag lova så de är nog också snart utslitna. Jag äger ett par vanliga jeans. De är fransiga längst ner och gylfen går inte att stänga. Summan av kardemumman blir att jag måste ha långa linnen som döljer den glipande dragkedjan. Mina trosor och BH:ar är gamla..jag har trosor från 2006 i lådan..fräscht va? BH:arna är storlek ENORM och passar inte alls efter ett halvårs amning. Jag är supersugen på att shoppa loss och spendera många dyra kronor på saker åt mig själv. Men jag vet ju att det aldrig kommer hända. Samfälligheten är betald idag och huskontot gapar nästan tomt. Antar att en uppdatering av garderoben ligger långt fram i tiden. Det finns ju så mycket fint i affärerna nu. Skjortor och blusar och tunikor...och klänningar!Jag får drömma vidare om fina kläder..jag fyller ju iof år i maj!

7 kommentarer:

Mormor sa...

Ett inlägg av snålheten personfierad! Allvarligt talat Elin, man måste ha kläder på kroppen.

Sara sa...

väl talat min käre mor.

Emma sa...

Ja, det gäller att prioritera! Släng ut allt gammalt och trasigt och som du ändå inte använder till att börja med, då är det lättare att låta bli nåt annat bara för att få få fylla på garderoben igen :)

sv: haha, jag trodde inte teo hade nån frisyr eftersom jag klippt honom själv, men då tar jag det som en komplimang. ;)

Sofia sa...

Kan väl inte påstå att jag lider av samma fenomen jag, snarare tvärtom. Dock kan jag känna som så att jag katten nästan hade varit miljonär om jag hade gett tusan i att köpa alla dessa kläder. Lagom är bäst heter det ju så fint, och visst katten stämmer det!

Elin sa...

Hm, men jag känner mig inte bekväm i att spendera massa pengar på mig själv. Och kläder..är det egentligen så viktigt? Jag är ju mest hemma om dagarna o på jobbet sen har jag ju "uniform"..nej, jag får förlita mig på födelsedagen=)
Sofia: Vad vis du är..haha..

Thereze sa...

Stackare =( Det är aldrig kul att känna att man behöver något så asmycke och sedan inte kunna skaffa det.

Jag visste inte att du var ett maj-barn! Vilket datum? =)

Elin sa...

Ja, du är väl också maj-barn, eller? Har jag för mig fel? 27:e är mitt datum..alldeles i början av sommaren..perfekt=)