torsdag 31 mars 2011

Kort

Idag har jag klippt av mig håret lite. Inte extrem-kort utan lite sådär lagom så att jag fortfarande kan sätta upp det i små tofsar om jag skulle vilja. Det är bra med tanke på jobbet. Inte så mysigt att lägga håret i frukostbuffén liksom. Jag vet inte än om jag är nöjd. Färgningen blev väl kanske lite sisodär. Verkar som om alla frisörer är rädda för att "ta i". Jag VILL ha stor kontrast mellan mina mörka och ljusa slingor vilket jag inte tycker att jag fick. Men hursomhaver så ser håret fräschare ut iaf. Jag utlovar bilder till morgondagens inlägg. Maken är på jobbet och det gick inget bra att ta bilder på egen hand med den tunga kameran.

Idag är det ingen vanlig dag förresten. idag fyller finaste Lina hela 3 år. Jag ringde till henne förut men hon såg på film och hade inte tid att prata. På lördag ska vi dit och fira. Ja, det är inte bara Lina som ska firas då utan även min yngsta storasyster som blir 30. Fantastiskt vad tiden rusar iväg. Känns som det var igår hon var 20 och jag 15..men icke då.

Sofia och Johan har för övrigt kommit välbehållna hem eter två veckors bröllopsresa till Filippinerna. Jag har inte fått äran att prata med dem dock..men det får jag nog snart.

Nu ska jag ta mig ett gott glas vatten! Hej då.

1 kommentar:

Emma sa...

Bild då? Blir ju nyfiken! :D