tisdag 1 mars 2011

Mitt hår

Jag har aldrig någonsin varit speciellt nöjd med mitt hår. I alla fall inte så långt tillbaka i tiden som jag minns. Jag tycker att mitt hår är tunnt och livlöst och det är med att "stajla" det har aldrig riktigt varit min grej. Nu har jag haft samma frisyr i många år..det har bara varierat lite i längd och färg. Det börjar kännas som om det är dags att göra någon förändring. Som det är nu tvättar jagf det bara, låter det självtorka och sedan sprayar jag upp det lite, i ett tafatt försök att få lite volym. Men jag har ju en förkärlek till korta frisyrer..det är liksom "stiligt" på något sätt..o eftersom det är uppe på tapeten med lite kortare hår nu så kanske det är dags att satsa? Lite feg är jag och jag har inte alls bestämt mig. Dessutom måste jag spara ihop lite pengar också så jag har råd att färga det lite när jag ändå håller på. Kanske blir det lagom tills jobbet sparkar igång. Nåja, här är en bild på en frisyr som jag tyckte var fin. Vad tycker ni?

Kanske något längre på längden liksom och inte alls sådär blont..hm, ja..det tåls att tänka på alltså.

4 kommentarer:

Thereze sa...

Jag tror du skulle passa awesome i den där! =)

Mormor sa...

Det var ett snyggt hår, men det ska väl vara den längden, eller?

Elin sa...

Joo, Nichlas tycker ju att det absolut ska vara så kort om inte kortare. Jag får väl lyssna på honom...ska det vara så ska det väl vara antar jag..o håret växer ju ut om det nu inte skulle bli awesome!=)

Emma sa...

Nice frisyr! Jag tycker du ska prova! Det är ju bara hår - det växer ut! :P

Jag kapade ju mitt lååånga hår för ungefär ett år sen och nu känner jag att det gärna får bli ännu kortare, men mitt hemska självfall skulle nog göra att jag måste stå i hundra år med plattången isf..

Sv: haha, jaa, han har ju stora fötter, jag säger ju det! Dock var dessa en aningens aning för stora, men inte tillräckligt för att ett par 28or skulle passa bra, så han får snällt gå i dessa ändå (vilket han gjort hela dagen, det var krig vid läggdags för att jag skulle kunna ta av dem!).