torsdag 3 mars 2011

First time ever

Idag förstår ni damer och  herrar..har den lilla mannen, som inte är så liten längre, gjort något för allra första gången i sitt liv. Han har varit hos frisören! Det var spännande både för mig och för honom. 240 hutlösa kronor för en klippning som tog en kvart men det var det värt inte minst för spänningens skull. Lucas fick sitta i mitt knä och såg mycket förvirrad ut när han fick ett stort skynke över kroppen. Men han protesterade inte utan satt snällt där han satt. Han ville gärna titta på frisören (som förövrigt var en söt tjej) vilket gjorde det en smula svårt för henne att klippa. Men hon gjorde så gott hon kunde och håret är kortare nu än förut vilket var meningen. Inga lockar över öronen eller i nacken och luggen ligger inte längre nästan i ögonen. Meningen är att lillen ska ha en "mohawk" när han blir lite äldre så därför klippte hon inte så mycket uppe på huvudet. Nu är Lucas inte en exemplarisk modell så jag fick inte till någon riktigt bra bild.


Ja, som sagt..det syns ju knappt att han klippt sig på den här bilden men han har färg i håret iaf!

I övrigt fick jag lära mig en sak idag..ordet unisex är ju förkortning av you and I sex..vem visste det? Ja, inte jag i alla fall tills jag såg dagens avsnitt av Vänner.

Jag kan inte låta bli att skratta varje gång jag hör den där reklamen på radion när en kille säger: "Luktar sjöjungfrur fisk?" Jaaaa...förmodligen! hahahahaha.

4 kommentarer:

Sara sa...

Hutlöst att klippa sig. Hutlöst att gå till doktorn. Kära lillasyster, welcome to the real world.

Här ska du få ett nytt ord att lära di:
Inflation

Puss och kram

Elin sa...

Jaja, man måste ju få klaga lite..det svider i plånboken när pengarna försvinner. Jag gillar att hamstra!

Emma sa...

När Eddie klippte sig hos frisör de två första gångerna gav jag bara 50 kr för det! På Hårboden på Skönbergagatan i sörping, hos Anna.

Sofia sa...

Åh sötisen där. Vad fin han blev i håret!