torsdag 14 juli 2011

Rusar iväg

Mer än halva semestern är nu slut och hittills har den varit fantastisk. Full med små äventyr och saker som gör livet extra roligt. Nu har dock regnet hittat hit IGEN. Jag misströstar inte men det är klart att jag vill att solen snart ska komma tillbaka. Det gör den säkert också..med lite positivt tänkande.

Idag har vi varit och ätit frulle på jobbet tillsammans med Sara, Jonte och barnen. De åt bra allihop och likaså jag. Trots att det igår kändes som jag skulle sprängas av allt godis jag åt så var jag hungrig imorse. Filmen var bra förresten. Jag satt på helspänn hela tiden så då måste de ju lyckats göra den rafflande iaf. Lite onödigt att se den i 3D dock då det inte var så mycket sådana effekter egentligen. Men nu vet jag hur hela storyn slutar och det känns bra.

Imorgon är det fredag och handling. Till kvällningen kommer Lucas mormor och morfar på lite grillat och spel.

Här hemma laddar vi inför Ullaredsresan som snart ska bli av. Jag kan inte låta bli att få lite ångest såklart..över pengarna ni vet? Fick dålig lön (eller ja, normal för 75% och så som jag kommer tjäna framöver) och pengarna sinar på ALLA våra konton. Det här med pengar är en stressfaktor i mitt liv. Jag skulle vilja sitta hemma och inte spendera ett öre utan samla allt på hög. Men vad blir det för liv? Samtidigt tyucker jag att det är kul att hitta på grejer och unna sig saker ibland. Speciellt nu på semestern..denna onda cirkel!

1 kommentar:

Emma sa...

Ja fy fan, det där med pengar är allt ett stressmoment. Vi var på banken igår, vi ska byta bank så vi får samma, och passade då på att fixa servicekonto samt gemensamt sparkonto plus pensionssparande till mig som inte har något. Vi får se hur det går!
Dessutom fick vi veta att det är typ helkört att få låna pengar så länge jag inte har en fast inkomst (inte csn, alltså..) så jag är lite bitter idag. Jag vill INTE bo här för evigt! :(