fredag 1 juli 2011

På riktigt

Idag börjar semestern på RIKTIGT och vi är alla tre lediga. Det känns härligt. Vi började semester klockan 14.00 i eftermiddags då Lucas ÄNTLIGEN fick gå och väcka pappa. Då gjorde vi iordning oss och åkte till stan för att storhandla. City Gross blev det som vanligt och till vår stora lycka hittade vi en perfekt matta till Lucas lekrum. En spygrön ryamatta i storlek STOR som kostade 800:-. Tur att vi fått lite extra klirr i kassan denna månad. Efter storhandlingen åkte vi till HC. Där avnjöt vi en middag på McDonald´s för att fira att semestern äntligen sparkat igång.


När vi kom hem var det dags att packa upp varor. Detta är något av Lucas favoritsyssla. han kan sitta i timtal och plocka med alla påsar och ställa upp varorna i olika rader och högar på golvet. Denna gång fick dock denna lek en något oväntad vändning då Lucas var naken vid uppackningen. När jag sedan skulle hämta lite yoghurt som stod i hallen möttes jag av en giganstisk bajskorv över alltihop...han hade även lyckats kissa över ett juicepaket. Hahaha!

Nu sitter jag och Nichlas här och slappar i soffan. Imorgon ska Nichlas arbeta med resten av folket här i Klarsjön. Vi har samfällighetsmöte klockan tio imorgon och sedan väntar jobb 12-16..får se vad han får göra. Fylla i hål i vägen eller laga staket ochs ätta upp nya skyltar..ja, nåt blir det.

Jag ser fram emot allt roligt vi har framför oss de närmaste fyra veckorna..sommar och ledigt=UNDERBART!

1 kommentar:

Sofia sa...

Åh, Donken var länge sedan!