lördag 2 juli 2011

Idag har vi haft "arbetsdag" här ute i Klarsjön. Det började med ett kort möte ute på ängen tillsammans med resten av folket som bor här. Inget nytt direkt mer än att samfällighetsavgiften höjts en smula. Jag kan dock konstatera att det underligt folk som bor omkring oss..den ena är mer egen än den andra. Efter mötet var det dags att ta i med hårdhandskarna. Jag fick äran att ta hand om vårt lilla yrväder medan Nicke hjälpte till att renovera och bygga. Hans uppgift blev att rusta upp den lilla lekplatsen som finns precis här utanför..nya gungor, ny gungbräda och bättre lutning på rutschkanan blev resultatet! Nu ska vi bara hämta våra pengar som vi får för besväret och sedan är saken biff.

Nu på eftermiddagen var vi en sväng i Luddingsbo och hälsade på. Vi fick mellis när vi kom dit och när regnet slutat ösa ner så gick vi ut. Lucas fick premiärcykla en trehjuling och det var poppis.

Nu har vi precis intagit en sen middag bestående av korv, potatis och gräddfil och förhoppningsvis somnar Lucas snart...

Inga kommentarer: