onsdag 2 februari 2011

Testpilot

Jag har verkligen snöat in på det här med att vara testpilot på olika saker. Har fått nys om världens bästa sida där man får ansöka om att prova allt ifrån olika råvaror i matlagningen till ny elektronik. http://www.smartson.se/ Mitt senaste fynd är "Ekströms Kladdkaka". Tydligen en ny fryst dessert. Jag håller tummen för att jag blir utvald för det låter verkligen smarrigt, chokladälskare som jag är. Perfekt för Alla hjärtans dag också. Vi hade inte tänkt göra en sådan stor grej av det i år...och som småbarnsförälder har jag ju inte direkt hela dagarna på mig att baka kakor. Håll tummarna NU!

4 kommentarer:

Emma sa...

Om du tycker om att testa grejer tycker jag du ska bli medlem i buzzador! :) de söker dessutom efter småbarnsföräldrar just nu, så kör hårt..!
(ange gärna emru som referens, då får jag extra poäng också, hihi.) (Eller ge mig din mail så skickar jag ett mail med länk istället!)

Jag har fått testa både blöjor, mat, gröt, välling, halstabletter och nu senast lusmedel (!) så det är väldigt varierande. :)

Elin sa...

Åh, vad roligt! Skickar min mail över fejjan då så kan du fixa länken till mig. Klart du ska få extra poäng..det är ju ändå du som tipsat!=)

Sofia sa...

Just det ja, det skulle jag ju värva dig till, Buzzador. Vet att jag nämnde det för ett tag sedan men sen glömde jag nog bort det. Emma var ju den som nämnde det först, så låt henne värva dig. det är inte mer än rätt tycker.

Sofia sa...

Det är inte mer än rätt tycker jag, ska det stå.