söndag 20 februari 2011

H2O

Jag har bestämt mig för att jag imorgon ska börja dricka mycket vatten. Dels för att det är bra för mina stackars tarmar, dels för att det är nyttigt och dels för att fylla magen och sluta småäta. Det sägs ju att man ska dricka ca 2 liter om dagen. I dagsläget dricker jag högst ett glas, om ens det. Nackdelen med denna plan är att vårt vatten inte är vidare smarrigt. Det är massa luft i rören som gör att det först blir grumligt och typ som kolsyrat. När "kolsyran" sedan lagt sig har vattnet en ganska stark ton av järn. Men man kanske vänjer sig om man ger sig tusan på det. Jag är ganska bortskämd med gott vatten..vattnet i Gårdeby smakade mums. Har ju haft turen att bara bo i stan i tre år också. Där smakar ju vattnet ännu värre än hemma hos oss. Nåja, fram för med aqua gott folk!

2 kommentarer:

Sara sa...

Nu vill jag inte vara pessimistisk, men om du slutar att dricka en massa läsk och mineralvatten, så kanske du faktiskt känner att du är törstig på vatten. Vad sägs?

Elin sa...

Läsken är ett avslutat kapitel..ja, så när som på helgen då. Men vem blir sugen på järn-smakande fejk-kolsyrat äckelvatten då?