torsdag 3 februari 2011

Pust

Det är ett under att huset står kvar. När ska det sluta blåsa egentligen? Inifrån ser det så härligt ut med solen. Gräset har till och med börjat titta fram här och var..men inte vågar jag mig ut med vagnen i den här stormen. Lucas kanske blåser iväg till andra sidan jordklotet.

Jag har lagt en hemsk natt bakom mig och satsar på bra sömn kommande timmar istället. Lucas började redan halv nio igår att krångla. Ledsen, ledsen, ledsen. Fick lite alvedon och lyckades somna om ett tag. Sen har jag varit uppe och sprungit med jämna mellanrum. Jaja, nog om detta.

Lucas gick med gympaskor ute första gången igår..han gillade det skarpt.

Imorgon är det fredag..igen. Nichlas jobbar förmodligen natt veckan som kommer också. Det kan ju passa bra eftersom vi har lite saker att uträtta dagtid. BVC, förskolepåhälsning och födelsedagspresentsinhandling. Efter imorgon kommer lördagen. Då kommer den "fruktade" kryssningen minsann. Jag är orolig i magen. Jag är en tönt. Bara att inse..det kommer kännas så här VARJE gång jag ska göra nåt utan min kära familj. Skärp dig Elin. Skärp dig! Jag vet ju innerst inne att det säkert kommer bli jättekul.

Liten parantes: (Kålpuddingen är ännu inte lagad. Blev blodpudding idag istället. Återkommer när det finns mer att rapportera om detta)

Storhandling imorgon..men nu blir det till att sova.
GOD NATT!

2 kommentarer:

Sofia sa...

Ha det så roligt på kryssningen, det blir säkert skoj! Själv ska jag åka skidor imorgon, vi ska till Gunilla och hälsa på, får väl se hur det går.

Sara sa...

Lucas och Nichlas kommer att ha det jättebra tillsammans. Glöm inte att se över din makes sönderbitna kropp när du kommer hem, så blir allt bra.