tisdag 1 februari 2011

Ett rån

Jag har varit på vårdecentralen idag. Stolt som tusan att jag vågade gå dit själv. Tror minsann att jag tuffat till mig lite de sista åren. Hursomhaver så fick jag chocken när jag skulle betala avgiften i receptionen. 150:-! För ett ynka besök på ungefär 10 minuter. De borde skämmas. Självklart ska jag dit igen och måste betala ytterligare en gång. Om det här drar ut på tiden får jag ju i alla fall frikort..ja, efter 900:- vill säga. Akta er för att bli sjuka säger jag bara. Då blir ni ruinerade på kuppen!

Lucas är snorig som tusan och själv har jag ont i halsen. Blir det inte värre än så här ska vi nog överleva denna gången också.

Har ni sett den här filmen "Marmaduke" förresten? Om inte, så borde ni. Kollade färdigt på den nyss och den var rolig. Handlar om en massa hundar som självklart kan prata..det är skitsnyggt gjort. Check it out I say!

I övrigt ska Lucas, jag, morfar och pappan på premiären av Pizza Hut imorgon. Undrar hur många kalorier den lunchen kommer innehålla. Pizza till lunch är inte var dag. Bäst att passa på. Jag är taggad till tusen. I övermorgon ska jag göra kålpudding för första gången i mitt liv. Ja, riktig husmanskost som för att väga upp för den feta pizzan imorgon=) Jag hoppas det blir smarrigt..och att Lucas gillar det. Ägg- och mjölkfritt, kan inte bli bättre! Han är en fena på att äta. Ibland undrar jag hur allt kan få plats i den där lilla magsäcken. Och det är ett under att han äter SIN mat. Jag har fortfarande svårt att få till maten utan riktig mjök och grädde. Tips mottages gärna.

That`s all folks...

2 kommentarer:

Sofia sa...

Ja, det är ju inte alla som blir rånade på vårdcentralen menar jag. Fast 150 kr var ju ändå ganska OK tycker jag, tänk vad det kan kosta att gå till tandläkaren. Det är rena rånet!

Elin sa...

Ja, jo..men sist jag var på vårdcentralen kostade det bara 80:- Kanske därför jag fick chocken? Borde vara gratis tycker jag. De gjorde ju iaf inget av värde menar jag...