måndag 14 februari 2011

Lägesrapport

Idag är det måndag..Lucas har alltså varit sjuk i tre dagar. Vi fick för oss att han var bättre igår då han till o med tog några danssteg på kvällskvisten. Men idag var han som en liten trasa igen..kräktes över sin lunch och orkade knappt leka när mormor var här och hälsade på (detta är ovanligt eftersom mormor är en av Lucas favoriter) Idag fick han lägga sig klockan sex. Hoppas han sover länge, länge och att han är sig själv imorgon!

Alla Hjärtans Dag har inte firats hemma hos oss idag. Det får vi ta igen sen när alla är friska och krya. Har ju den där kladdkakan att hämta ut:) Dessutom har ju jag och Nichlas ett presentkort på SPA som vi inte ännu haft tillfälle att använda. Kanske kan det blir en heldag med bio, middag och massage framöver? Det får framtiden utvisa..

4 kommentarer:

Emma sa...

Usch, jag hoppas han mår bättre i morgon..! Så jobbigt att se de små lida. :(

Ah, du fick testa kladdkakan alltså? Smartsongrejen? Jag fick testa den smaksatta vispgrädden men jag tyckte det var grymt osmidigt att bara få en check - gudarna ska veta att jag fick leta länge för att hitta grädden i butik..! Mycket smidigare med buzzador där man får grejerna hemskickade :P

Elin sa...

Ja, fy o usch..vedervärdigt skulle jag vilja säga. Men imorgon kommer han vara pigg som en nötkärna..det har jag bestämt=)

Ja, jag fick testa kladdkakan men som du säger är det svårt att få tag i den. Ska kika på City Gross nästa gång jag är där. Men lite kul att bli utvald iaf..o gratis är ju gott, visst?

Emma sa...

gratis är alltid bäst! :D

Sv: jag tror absolut att det går lika bra att göra det utan ost, ni kan ju ha ost på er halva? :) Det var i alla fall minst lika gott i matlådan idag. :P

Sofia sa...

Hur mår ni? Hörde att även du fallit offer för magsjukan. :(