tisdag 29 maj 2012

Nu mina vänner

Min stora storasyster väntar sitt allra första barn. Den 19:e juni är födelsen beräknad och eftersom hon "fuskat" vet vi att det är ett litet gossebarn i magen. Nu är det dock dags för en sak som kommit att bli något av en liten tradition i vår släkt...gissa födelsedag och vikt!

Alla som väljer att vara med och gissa satsar automatiskt 20 kronor. Den som sedan kommer närmast vinner hela potten när pojken kommit till världen.

Jag gissar på:

17:e juni 3220 gram

(Hade ingen bra bild på magen men här skymtar man den i alla fall)

9 kommentarer:

Morfar sa...

Min gissning blir 22 juni,alltså midsommarafton.
Vikt 3.100g...Detta blir barnbarn nr: 5

Nicke sa...

Jag gissar på den 18:e och att han väger 2810g

Mormor sa...

Jag gissar på den 15 juni och vikt 3150 g...

Sofia sa...

Men hallå, jag har ju hela tiden sagt att det blir på midsommarafton, men nu är ju det datumet "upptaget"! Visserligen tycker jag nog att jag ska ha första tjing, men låt gå för den här gången... Jag säger den 23 juni, midsommardagen, typ strax efter midnatt så det inte blir så mycket midsommarfirande för oss. Tror på ungefär 3,5 kilo, så min gissning är 3.495 gram.

Sofia sa...

Just det Elin, bara så att du vet så har du prickat vårt beräknade datum, som vi fick det till innan ultraljudet sa sitt. Borde väl egentligen vara det som gäller så det blir spännande att se.

Johan sa...

Då jag redan ställt in mig på att missa Sverige-Frankrike så tippar jag 19 juni, 3,6 kg samt 1-1

Tessan sa...

Min barnmorska sa hela tiden att förstföderskor går över fem dagar i snitt(stämde för mig), så jag säger den 24 juni och 3 420 gr.

Elin sa...

Åh så kul att så många är med! men du Tessan..jag fick Lucas två dagar för TIDIGT! Hur förklarar du det?=)

Tessan sa...

Äsch då! Inte vet väl jag, jag är väl ingen barnmorska heller =)