söndag 24 mars 2013

Inte mycket just nu

Nej, det är stiltje just nu i mitt liv. Det enda vi gör är att jobba och längta efter våren. Mor och far är hemma efter Thailandsresan och det är vi glada för. Lucas humör har blivit bättre trots att man ibland får "skämmas" för att han inte kan uppföra sig mot andra. Vi försöker vara ute så mycket vi bara kan. Det har varit ganska skönt väder nu i två dagar. Vi var ute på en promenad igår och Lucas insisterade på att gå "sälv". Det gick bra trots att det inte gick så fort.

Lucas garderob behöver fyllas på. Storlek 98 varade inte länge och vårt lilla barn blir visst längre och längre i en rasande fart. Han behöver verkligen lite nya tillskott bland byxor och tröjor. Det känns lite kämpigt på den ekomoniska fronten just nu. Vi har hamnat efter och skulle behöva ett par rejält bra löner för att komma i fatt. Det är mycket som ligger och väntar på att bli handlat och fixat.

Imorgon börjar påskveckan. Har ni nåt påskpynt hemma? Inte vi. Inte än i alla fall. Imorgon kanske jag och Lucas åker till stan och fixar lite fjädrar och sådant. Vi får se vad vi hinner med.



På söndag fyller kusin Lina 5 år och då blir det kalas såklart. Lucas tjatar och tjatar och tjatar om att få leka med sina kusiner VARJE dag. Det är kul att de gillar varandra och de leker bra..oftast. Blir lite skönt i sommar när de kan härja utomhus istället för inne. För det går oftast rätt vilt till...

2 kommentarer:

Mormor sa...

Utomhuslek blir nog bra!

Morfar sa...

Jag gillar också utomhuslek....