fredag 15 juni 2012

Sickness

Väldigt mycket sjukdom hos oss nu. Idag har Lucas varit upp och ner och hit och dit. Först jättepigg och sen jättehängig..och så har det forsatt hela dagen. Nu på kvällskvisten var han inte alls pigg utan bäddade ner sig alldeles på egen hand i vår säng och propsade på att han skulle sova. Pappan skulle även hålla om honom annars blev det inte bra! Piller, nässpray, hostmedicin och puffar sen blev det sova redan klockan sex. Jag hoppas på att han sover lite längre än till fyra imorgon så att han kan känna sig kry när han vaknar.

Vid ett av de pigga tillfällena ville Lucas gå ner till sjön. Det gjorde vi också och blev förvånade över hur varmt det var i vattnet. Är det lite halvtaskigt väder kan man ju faktiskt ta sig ett dopp utan att frysa ihjäl ändå. Det får det hela att kännas lite bättre. Sommaren är har ju inte varit vad jag hoppats på hittills. Hursomhelst så fångade vi grodyngel i typ en timme och det var mycket spännande. Dock tror jag att Lucas hade lite svårt att förstå att det faktiskt var djur vi hade med att göra..

Nu sitter jag här och ska genomlida en hel Sverigematch. (Hoppas dom åker ut!) Fast så får man inte säga..för då börjar Nichlas gråta=)


Heja SVERIGE!!


Inga kommentarer: