lördag 29 augusti 2015

Mallorca 2015

Nu har vi skapat härliga minnen för livet. Jag tycker det var den bästa utlandssemestern hittills. Låt oss säga att Mallis levererade och vi rekommenderar Alcudia för ALLA som har barn i lägre ålder. Vita stränder, varmt turkost hav, härligt poolområde, fina lägenheter och härlig personal. Extra plus för "bamseklubben" och det underbara "Entertainment"- folket som förgyllde våra dagar med lek´, spel och underhållning. Det tog några dagar för Lucas att bli varm i kläderna men när han väl fann sin plats så var han med på alla aktiviteter han hann med. Det var superhjältekostymering (som han förövrigt vann och fick diplom för), vattenpolo, pilkastning och minidisco. Lucas hittade kompisar i alla åldrar och blev lite utav ställets favorit då han hade hejarklack varje kväll vid scenen. Bra all inclusive med gott utbud trots att det var något barskrapat för Lucas del. Men Veni, som var ansvarig för restaurangdelen, fixade pizza och soppa åt Lucas varje dag så det löste sig. I poolbaren drack vi läsk, juice och slush och åt toast och frukt.

Nu är det dock tillbaka till verkligheten som gäller och i övermorgon börjar Nichlas sitt nya jobb. Men först lite bilder från paradiset.2 kommentarer:

Sofia sa...

Vad härligt det ser ut! Bruna har ni blivit också, och Leia har ju blivit riktigt blond. Ses imorgon på födelsedagsfika.

Mormor sa...

Såå härligt det ser ut! Vissa har dock resan framför sig!