lördag 18 juli 2015

Ingenting

Lucas har varit iväg och övernattat hos sina kusiner inatt. Innan dess var det spökvandring på Löfstad Slott som gällde tillsammans med mormor och morfar. Det var något som barnen uppskattade och jag också. Det är kul att få kvalitetstid med mor- och farföräldrarna för jag minns själv hur varmt om jag hjärtat min egen mormor låg (och fortfarande ligger) mig.

Tänk att man kan sakna nån så mycket fast det gått så många år och trots att minnena är svaga så finns ändå känslan kvar därinne.

Nu blir det ju inte sådär jätteofta av olika anledningar, men jag vet att Lucas uppskattar sin mormor och morfar.

Nu är i alla fall hela familjen samlad här hemma igen och det ger mig ro i själen. Leia är lite "ur balans" kan vi säga. Lite osäker, "hoppig", blir lätt skrämd och har svårt att komma till ro. Kanske rätt typiskt för nån strax över ett. Man vill hinna med så mycket på semestern att man glömmer att varva ner emellan. Imorgon  ska vi på kalas och jag ska till chefen på lite party på kvällen  men sen blir det några lugna dagar efter det.

Idag har vi gjort stan och bränt pengar jag, min man och Leia. Nya träningskläder blev det. Konstig känsla att gå ut från affären, några tusenlappar fattigare, men bara ha saker till en själv i påsarna..inte till barnen. Nåja, ett par nya stövlar blev det till Lucas men det var det enda.

1 kommentar:

Pappan sa...

Å imorgon får jag köpa mina fina brillor!!!