tisdag 25 november 2014

Amningen

Den här ångestladdade känslan över amningen börjar så sakteliga avta. Det är skönt. Det beror nog främst på att vi fått bra rutin på maten här hemma nu. Hon verkar finna sig i att det faktiskt är matstolen man sitter i när det ska krubbas. De flesta smaker funkar också fast fruktpuré är fortfarande ingen favorit. De burkar med lite mer motstånd verkar funka bättre än de släta så 4 -månadersburkar är ett minne blott. Favoriten nu är mosad banan. Och kan lätt sluka en hel utan vidare. Har hört att banan är stoppande men med lite katrinplommon i mellan varven har vi inte sett nåt av det. Skönt!

Kommer ihåg i somras när vi besökte min syster. Alla badade i poolen utom jag förn jag fick fortfarande inte bada efter förlossningen. Jag satt och ammade Leia på altanen. Det gjorde så fruktansvärt ont! Varje gång. Denna gång sprack dock bröstvårtan och Leia blev nästan täckt av kladdigt blod runt munnen. Frächt? Nääää. Och så säger jag att jag saknar det..haha!

1 kommentar:

Sofia sa...

Jag kommer INTE sakna amningen! Dessvärre går det långsamt att sluta här. Det är det där med nattmaten som ställer till det. Känns så svårt att sluta helt när Felix inte sover hela nätter än. Mille var ju typ 3 1/2 månad när han gjorde det, och då var det ju inga problem att sluta amma. Jaja, jag får väl ta några trista nätter och propsa med nappen. Frågan är bara när jag ska orka det...