tisdag 11 oktober 2011

Äckel-hosta

Lucas har en läbbig hosta som inte vill försvinna. Han har hostat i ungefär en månad men sen för ungefär en vecka sedan tyckte vi att det plötsligt blivit bättre. Dock blev det bakslag på pappans födelsedag då Lucas fick feber och var hängig. Nu är hostan värre en någonsin. Det riktigt rosslar när han hostar och igår tyckte vi att det lät pipigt när han andades. Orolig som jag är styrde vi kosan mot VC efter dagis idag. Doktorn lyssnade på Lucas lungor och konstaterade att det inte var något att oroa sig för. Skönt! Nu hoppas vi att hostan snart ger med sig. Den stör vår nattsömn nåt så otroligt!

Ps. Visste ni att det finns hundratals olika förkylningsvirus? Och har man en gång blivit smittad av ett är man sedan immun emot just det viruset. Dessutom blir man INTE förkyld av att bli kall, vilket i alla fall jag trodde. "Klä på dig varmt så du inte blir förkyld"..hur många gånger han man inte hört/sagt det? Ruffel och båg är vad det är. Så, nu har ni lärt er nåt nytt idag också..hej då!

1 kommentar:

Mormor sa...

Jag har iallafall aldrig sagt till dig att man blir sjuk om man blir kall. Du måste ha lyssnat på din mormor när du var liten.