lördag 14 mars 2015

Produktiva dagar

Det har varit ett par produktiv dagar här hemma i Klarsjön. Efter besöket på IKEA har det var en del saker att ta tag i. Vi har numera en fungerande lampa i köket. Ja, vi har varit utan ordentligt ljus där sedan vi flyttade in 2009. Ibland är det svårt att få "tummen ur" så att säga. Vi har även by fixat en rullgardin till fönstret över matbordet. Nu kan vi sitta där och äta mat utan att smälta bort eller ha solglasögon på oss. Vår tomt har totalt söderläge och vid solsken ligger solen på hela långa dagen. Inget negativt med det. Inte längre i alla fall, nu när vi har en rullgardin! Dessutom har vi köpt en ny matbordslampa. Väldigt snygg och modern design. Dock är den typ mintgrön inuti vilket verkar svårt att matcha. Jag har köpt gröna krukor men det blev inte riktigt rätt färgkombination. Vi får se hur det blir när vi köpt nya gardiner för det ska vi också göra. Har hittat jättefina på Bon Prix. Nu ska jag bara sluta snåla och beställa dem. 700:- för gardiner sviiiiider lite i plånkan.

Bäst av allt är att Erland och barnens farmor var här på besök igår. Vi åt lasagne och Erland hjälpte oss att beskära våra fruktträd. Vi mejade även ner den sneda ölandstoken på kortsidan. Det blev superbra. Nu kan de börja växa upp på nytt och förhoppningsvis kan vi fixa så att de växer rakt och snyggt istället för snett och vint.

Det största projektet är dock Lucas sovrum. Där är vi inte färdiga än tros att vi spenderade fem timmar med ihopskruvandet igår kväll. Lucas har fått ny säng och den gamla ska vi sälja. Vill nån ha den ligger annonsen på www.blocket.se. Han sov gott i den nya sängen inatt och så fort vi är klara lovar jag att lägga ut bild. Nu får ni nöja er med lite andra bilder så länge.
 
 Här ser ni den snygga matbordslampan. Man kan välja att ha den stängd, för lite svagt ljus, eller öppen för starkare. Snyggast är den nog stängd. Häftig va?

1 kommentar:

Mormor sa...

Vilken häftig lampa! Ni jobbar hårt i inredningssvängen!