måndag 14 november 2011

Samfälligheten

Jag är invald i styrelsen här i området. Jag är någon form av suppleant och vet egentligen inte vad jag fyller för funktion. Hursomhelst så hade vi styrelsemöte igår. Vi skulle träffas hos vår sekreterade och prata igenom vissa punkter ur protokollet. Jag var där i nästan en och en hlavtimme och hälften av tiden satt de bara och pratade massa annat. Jag som känner att jag inte har sådär jättemycket gemensamt med de andra satt mest tyst och tittade på klockan. De valde in mig med motivationen "Det är bra med någon yngre i styrelsen också": Nu är inte de andra lastgamla heller utan de flesta är väl runt 40-50 år och är man så gammal kan jag väl tycka att man ska kunna "hänga med i svängarna". Men ack så fel! Alla de i styrelsen använder sig till exempel av POSTGIRO när de betalar sina räkningar. Ingen av de använder någon internetbank eller någon autogiro eller nåt. Sen har vi fått möjlighet att hoppa på det här med "Fiberledning" till bredband då de ska ta bort de gamla kopparledningarna. Men de andra i styrelsen tyckte att det verkade alldeles för konstigt att gräva ner nåt som egentligen är luftburet och ville inte alls vara med om detta. Kändes som jag var tillbaka på stenåldern! Undrar om de missat att vi lever på 2000-talet?

2 kommentarer:

Mormor sa...

Ja vi 50-aringar ar mossiga....Ar du suppleant ska du val inte behova vara med pa alla moten. En supleant hoppas in nar en ordinarie ledamot ar franvarande.

Emma sa...

Oj. T.o.m min morfar 82 år betalar sina räkningar via internet ;)

Se för sjutton till att ni får fiber - det kommer höja värdet på allt sen så småningom..! Vi fick chansen att göra det ju och är hur nöjda som helst! (vi har förvisso inte betalat en spänn eftersom det inte är vårt hus, men jag tycker ändå att det var värt det, hehe.) :P