söndag 11 september 2011

Marcus 5 år

Idag har vi firat kusin Marcus som fyller hela fem år imorgon. Mycket presenter blev det och vi såg inte mycket av födelsedagsbarnet under eftermiddagen då han mest satt inne på sitt rum och "lekte" med sina nya saker. Smålego av olika de slag, byggsatser alltså, är verkligen uppe på tapeten. Duktig är han också. Knappt fem år och riktigt flink i fingrarna. Under tiden vi var där hann han bygga både en helikopter och en jeep. Jag är djupt impad! Gott fika, glada barn och trevligt sällskap. vad mer kan man önska?


Vi har även hunnit med att besöka tornerspelen i Sörping. Lucas farmor bjöd med oss och det var en rolig men något blöt tillställning. Lucas tyckte dock att det var roligt med hästarna i ungefär fem minuter. Sedan blev han uttråkad och lite grinig.

Småkaos på jobbet idag då en av brudarna ringde sig sjuk två sekunder innan hon skulle börja. Jag lämnade de andra två i sticket då jag var tvungen att dra hem en timme tididgare än vanligt. Men jag tror att det gick bra i alla fall..hoppas det!

Inga kommentarer: