fredag 5 februari 2016

Fleecefodrade regnkläder

Vädret är väl bra konstigt? Iskallt ena dagen med minusgrader och kanske lite snö, vart nästa med 8 grader plus och regn och så däremellan stormvindar. Det är svårt att klä sig när det är så. Vissa dagar är det kallt på morgonkvisten men varmare på eftermiddagen när man ska gå hem. Nu har vi införskaffat oss ett set med fleecefodrade regnkläder till Lucas. Ordentliga av märket Didrikson. Dyra såklart men jag väl ändå påstå att det är det värt. Smartare uppfinning får man leta efter! Varmt fodrade så man inte fryser och så galontyg på utsidan för att skydda på väta och lera. Och så ett stort plus för att de är snygga också.

1 kommentar:

Sofia sa...

Men åh, att du inte sagt att ni letade efter ett regnställ. Mille hade visst växt ur sitt så vi åkte också på att köpa ett nytt. Han har tidigare haft Didriksons Boardman, men som du skrev, är de ju ganska dyra. Så jag googlade som en galning och hittade detta:

http://www.outnorth.se/urberg/kid-s-insulated-rainset-24056#BlueRed

Hämtade ut paketet i början på veckan så Mille har testat det. Väldigt likt regnstället från Didriksons, med en fleeceöverdel, men till mindre än halva priset! Fynd tycker jag! Så nu vet ni var ni hittar ett bra och BILLIGT fleecefordrat regnställ om Leia behöver ett. :)