onsdag 17 februari 2016

Banken

Den som väntar på nåt gott väntar tydligen alltid lite för länge. Det tar tid det här med att låna pengar från banken. Vi får således vänta och vänta och vänta lite till innan vi kan planera det sista inför renoveringen av badrummet. Jag längtar lite. Det kommer bli så fint.  Häromdagen hade vi Socker-Conny här för en värdering av huset. Det gick bra och det blev som vi förväntat oss. Efter att badrummet är klart ska det värderas en gång till och sen kanske vi kan få in en del av vårt topplån i bottenlånet om vi har tur. Hur det funkar med de nya amorteringskraven och det vet jag dock inte riktigt.

I väntan på banklån och badrumsrenovering så har min bil sagt tack och hej. Bakaxeln  har blivit kobent och måste bytas ut. Den börjar bli till åren Blåa Faran. Det är med sorg i hjärtat. Min fina bil. Men den ska lagas och förhoppningsvis gå ett par år till. Det kalaset kommer gå på strax över 10.000 kronor. Alltså allt vi har kvar av våra sparade pengar. Synd. Jag suktar efter en ny soffa och ett nytt soffbord. Men det får vänta...som sagt..den som väntar på nåt gott väntar ALLTID för lääääänge!

1 kommentar:

Emma sa...

Trist med bilen och strulet med banken. Det är väl märkligt att inget får fungera smärtfritt! Vi blev faktiskt av med vårt topplån för nåt år sen, genom att slå ihop det med vårt billån (privatlån) på något vänster och sedan göra bottenlån av det. Rätt skönt faktiskt! Vi amorterar inte just nu, men tänkte börja igen i höst när jag förhoppningsvis har jobb...

Snygg soffa förresten, bortsett från färgen ser den ut precis som vår - jag älskar den!