måndag 21 september 2015

Lite stolt

Hösten kom som en käftsmäll med allt som tillhör. Förskola, sjukdom, namning av kläder, trötta barn och snor. Nichlas är sin andra vecka i Uppsala denna vecka. Jag vet inte varför men efter en dag som gräsänka går jag och lägger mig med en känsla av stolthet i bröstet. Lite sådär "Yes jag klarade det!". Fjantigt va? All heder åt världens ensamstående morsor där ute.

I övrigt rullar det på. Man hinner knappt med innan dagen är slut. Svish säger det. Trots att Leia bara är på förskolan en liten stund och jag inte ens jobbar än. Kommer jag hinna med att andas sen kan man undra? Inskolningen går bra. Vet inte om Leia ens registrerar att jag går därifrån en stund. Imorgon  ska vi äta lunch tillsammans där och det känns ju lyxigt att slippa laga mat. Fisk blir det. Av fisk blir man intelligent. Kan ju passa bra. Idag hann jag med en sväng i spåret också. Jobbigt men välbehövligt. Jag har tappat suget litegrann tyvärr. Väntat men trist.

Lite lek med kusinerna på eftermiddagen gjorde oss alla lite gladare. Och så kom grannen och ringde på dörren med. massor av gula kantareller. De ska jag passa på att äta upp i veckan.

9 dagar kvar till jobbstart.

1 kommentar:

Mormor sa...

Du fixar det mesta och är Lurre sysselsatt med att rita, så går det ännu bättre,