lördag 29 december 2012

Troppan är toppen


Så här i ledigheten måste man passa på att utnyttja tiden. Efter hela sjukdomshistorien har vi ju faktiskt lite att ta igen. Med tanke på att Nichlas börjar jobba på onsdag så är tiden rätt knapp. Häromdagen åkte vi därför till Kolmården för att besöka tropikariet. Det är relativt billigt att gå in där. Lucas är gratis och det kostar 100:- var för oss vuxna. Det var inga problem att slå ihjäl nästan två timmar därinne. Hade man dessutom fikat och kollat in shoppen hade tiden bara sprungit iväg. Det blev en succé i vilket fall och Lucas tjatar om att han vill åka och kolla på djuren snart igen. Festligast var aporna (tycker i alla fall jag) och jag fick lyckan att få en på axeln till och med. Leguanerna är också spännande och det var med skräckblandad förtjusning vi kollade in alla STORA fiskar och hajarna!



Häftig bild tycker jag. Lucas var lite rädd till en början men efter ett tag släppte det en smula och han vågade gå nära glaset och "peta" på hajen. Men jag håller med honom..huga mig..de är stora och ser inte allt för snälla ut.


Den stora bassängen med snälla rockor i var nog favoriten. Där fick man ju stoppa ner händerna och känna på fiskarna. ASCOOLT!

Inga kommentarer: