torsdag 26 september 2013

Sopor

Vi försöker att sopsortera så gott det går här hemma. Det är svårt.  Mest för att det är ont om plats här hemma. Annat vore det om sopgubbarna kon och hämtade de sakerna som det blir mest av. Typ kartong.  Vi har inget garage och boden,  som är det enda förrådet vi har, är full av gräsklippare och spadar  och sådant.  Som tur är har vi ett rum härinne som vi använder som just förråd. Det svämmar över av olika ting. Städattiraljer,  glödlampor,  krukor och smutstvätt.  Dessutom har vi just sopsorteringen här i olika papperspåsar. Ikväll har Nichlas fått i uppgift att kasta lite skräp när han åker in till jobbet..

3 kommentarer:

Emma sa...

Usch ja, vi har det likadant här hemma.. Kartong- och plastinsamlingarna/kassarna svämmar över för jämnan, oavsett hur ofta vi tömmer, känns det som. Segt! Vi har dessvärre inget rum att avvara för sånt utan jag får trängs med det i kontoret, som iofs går under namnet "hemskrummet".. ;) Förr hade vi en "hemsklåda" där allt hamnade; nu har det eskalerat och tagit över ett helt rum! :O

Sara sa...

Vi har det riktigt bra här hos oss. bara att ta med sig en påse när vi följer Macke till bussen. Synd bara att folk är så slarviga med sorteringen.

Morfar sa...

Missade ni kartonghämtningen i veckan?
Papper och plast blir det väldigt mycket av,jag mailade
kommunen om att det behövdes hämtas oftare men fick jag något svar? Nej....