torsdag 22 juni 2017

Midsommar och semester

Nu har Nichlas haft snart 3 av 4 veckors sommarsemester. Veckorna bara flyger förbi och det känns lite konstigt att jag jobbat fast de andra är lediga. Imorgon är det midsommarafton och vi är taggade. Igår var vi i stan och skaffade nya outfits till kidsen. Trots att vi tidigare sa att vi inte skulle det. Garderoberna bokstavligt talat svämmar över här hemma. Vi måste ta oss till IKEA för att köpa en stor garderob till Lucas alltså...

Ledig torsdag och massor på agendan. 3-årskontroll på BVC med Lille Di först och sedan allergimottagningen med Lucas. Leias besiktning blev godkänd fast de tyckte vi skulle skicka remiss till logoped för Leias tal. Vi verkar vara de enda som inte är oroliga över hennes sena språkutveckling. Vi ser ju vilka framsteg hon gjort bara de sista månaderna. Nåja, en bedömning skadar väl inte och känner vi att vi inte vill komma när vi väl får en tid (kunde dröja många månader) så kan vi alltid avboka.
Lucas läkarbesök gick ungefär som vanligt. Vi var där länge länge och gjorde pricktest, kollade astman och massa annat. Ingen förändring detta år heller och livet fortsätter som vanligt.

En vecka kvar av min gamla tjänst och sen väntar nya arbetsuppgifter. Har massor att förbereda veckan som kommer med beställningar och menyer. Försöker låta bli att tänka pp det men nu är det snart oundvikligt. Måtte det gå vägen nu!!

Inga kommentarer: