torsdag 20 februari 2014

Åderbråck och köttfärshud

Nu har jag verkligen slagit rekord i fulhet.  Jag känner mig väldigt gravid denna torsdag. Efter 28 timmar på jobbet är jag öm och svullen i kroppen. Blott vecka 25. Var ska detta sluta?  Celluliterna har letat sig fram på låren och runt hela underkroppen. Köttfärshud! Till råga på allt har jag smärtsamma åderbråck lite här och var. Värst är det i ljumsken. Stödstrumpbyxor är beställda.  Man kan ju tro att jag är nittio år.  Imorgon ska jag inviga mina nya skor (bild kommer) och då hoppas jag fötterna kommer må bättre.  1400 kronorsskor är inte kattskit. Lite sol på min blekrosa,  prickiga kropp skulle inte heller skada. Huga mig. Nä. Det här duger inte!

5 kommentarer:

Sara sa...

Tänk att jag hade ett melonunderliv när jag väntade Lina. Tänk på att krämporna går över. Ska du inte söka graviditetspenning?

Elin sa...

Skickat in blanketterna o väntar på ett beslut. Ska ju ändå jobba till första maj. Men så här på morgonen mår jag iaf bra;)

Sara sa...

Varför första maj?

Elin sa...

Först o främst för pengarnas skull men också för att jag behövs på jobbet.

Sara sa...

Behövs på jobbet. Ja visst, men glöm inte att det bara är ett jobb. Livet är viktigare! Jag behöver påminna mig själv ibland...