onsdag 28 september 2016

Hösten är ett faktum

Hej! Minns ni mig? Jag står fortfarande i valet och kvalet angående bloggen. Jag tänker att jag kanske slänger upp ett inlägg då och då när lusten infinner sig.

Tänk att det snart är oktober. Det kan man vissa dagar inte tro. Häromdagen var det sommarvärme. Idag däremot har regnet bara öst ner. Det är mörkt och ruggigt på mornarna och mörkret har lagt sig nästan innan Leia nattat sig.

Dagarna rullar på. Veckorna går snabbt. På nya jobbet har jag kommit in i gruppen bra. Känns fortfarande lite "snurrigt " vissa dagar medan det andra dagar känns toppen! Jag har jobbat där i fem veckor nu. Det jag gillar allra mest är all utomhusvistelde  som jobbet innebär.  Jag uppskattar även rasten, för då kan jag ibland hinna med att springa mina 5 km. Roligast är det på fredagar då jag har skolköket alldeles för mig själv.  Barnen är så söta och goa och man får alltid höra en massa uppskattande ord när man lagat god mat.

För Lucas går det bra i skolan. Han är fortfarande trött om dagarna men jag tror det börjar ge sig lite.  Skolskjutsen funkar också bra och specialkosten också.

Inga kommentarer: